ONDERDEEL VAN

SHAMPOOS & CONDITIONERS

HERBATINT HAARVERZORGINGSPRODUCTEN

HIERONDER VINDT U EEN OVERZICHT VAN DE HAARVERZORGINGSPRODUCTEN VAN HERBATINT:

Normaliserende shampoo
Deze natuurlijke op kruiden gebaseerde shampoo brengt de natuurlijke kleurspeling in uw haar naar boven en stabiliseert de kleur van geverfd haar. Deze shampoo is rijk aan kaasjeskruid extract voor zorgvuldige reiniging en wordt bij voorkeur gebruikt tijdens het verven.

Lumineuze shampoo
Speciaal samengesteld om geverfd haar nieuw leven in te blazen. De natuurlijke melange van rabarber extract en bloemen essences geeft uw haar zachtheid en een prachtige glans.

Brandnetel shampoo
De kruidenextracten in deze shampoo geven een diepe maar toch zachte reiniging terwijl zij de natuurlijke pH waarde van het haar in stand houden. Dit product wordt dan ook aanbevolen bij dun en uitvallend haar.

Kamille shampoo
Een unieke combinatie van kamille en kruiden speciaal samengesteld voor blond haar om droogheid te voorkomen. Verbetert de glans en het volume van licht gekleurd haar.

Super shampoo
Geeft het haar volume en glans.

Anti-roos shampoo
Deze zachte shampoo stopt schilfering en overmatige olieafscheiding van de hoofdhuid door de kracht van planten. Dit is een sterk aanbevolen, buitengewoon effectief product.

Crème Royal conditioner
Crème Royal herbouwt, versterkt en bevochtigt het haar. Dit product is ook aan te bevelen voor gepermanent haar. Is noodzakelijk bij het kleuren.

TIP: Door Crème Royal direct na het kleuren te gebruiken, wordt de kleur 20% tot 30% langer behouden.

Rozemarijn kruiden conditioner
Deze olie bevat kruiden extracten en plantaardige eiwitten en helpt bij de heropbouw van de haarstengel. Het geeft het haar sterkte, glans en volume. Zeer aanbevolen voor breekbaar, dun en veelvuldig behandeld haar.

Kamille haar oplichter
Bevat een unieke natuurlijke combinatie van kamille extract en plantaardige ingrediënten. Deze behandeling maakt het haar langzamerhand lichter zonder het schade toe te brengen.